Online Workshop: Selecteren zonder vooroordelen | 19-03-21

Datum evenement:19-03-2021 om 11:00

Duur: 2 uur

De juiste kandidaat op de juiste plek plaatsen is altijd weer een uitdaging. Helemaal omdat jouw eigen vooroordelen al snel in de weg zitten. Voer jij regelmatig sollicitatiegesprekken of werk jij in de werving en selectie, dan is deze workshop wat jij nodig hebt. Weet jij bijvoorbeeld hoe snel jij jouw mening over een kandidaat hebt gevormd? En hoeveel invloed deze mening heeft in het uiteindelijke werving- en selectieproces?

Het doel?

Deze workshop is een verkorte versie van de training ‘Selecteren zonder vooroordelen, welke is ontwikkeld door het College voor de Rechten van de Mens. Het doel van de workshop meer inzicht krijgen in je eigen vooroordelen, stereotypen en eigen handelen. Het is een eyeopener die je inzicht geeft in het selectieproces. Er komt in je organisatie meer ruimte voor kwaliteit en competenties. Werven en selecteren zonder (onbewuste) vooroordelen, betekent meer focus op kwaliteiten. En daar profiteren jij en jouw werknemer van.

Wanneer

Vrijdag 19 maart 11:00 – 13:00

Kosten?

Dit webinar kun je volgen voor een totaalprijs van €75,-. Hierbij kunnen er maximaal 2 personen van de zelfde organisatie zich aanmelden.

Aanmelden

Lijkt het jou interessant om deze workshop te volgen? Meld je dan direct aan, aan de hand van onderstaand formulier. Vermeld graag in de opmerking:

  • Factuur e-mailadres
  • Naam organisatie
  • Functie

Meld je direct aan

12/12 plekken vrij
12 vrij

mensen hebben ons #welovesociety
statement onderschreven, jij ook?

(Locaties zijn indicatief)

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Download aanvragen

Vul onderstaand formulier in en ontvang de digitale download-link direct per e-mail.

Hiermee stemt u in dat wij eenmalig contact met u mogen opnemen